Barcelona este una dintre cele mai captivante destinații de turism din Europa, oferind nu numai o bogată istorie și cultură, dar și o experiență fantastică de cumpărături. Dacă sunteți un pasionat al shopping-ului, acest oraș are multe de oferit. Iată 7 locuri fascinante unde puteți face turism de cumpărături în Barcelona:

1. Passeig de Gràcia

Passeig de Gràcia este una dintre cele mai elegante străzi din Barcelona și este plină de buticuri de lux și magazine de marcă. Aici veți găsi nume celebre precum Chanel, Gucci și Louis Vuitton. Totodată, pe această stradă veți admira și celebrele clădiri moderniste proiectate de Antoni Gaudí.

2. La Roca Village

Dacă sunteți în căutarea reducerilor la articole de marcă, La Roca Village este locul ideal. Acest outlet de lux este la doar 40 de minute de Barcelona și oferă sute de magazine care vând produse de la designeri renumiți, toate la prețuri mai mici.

3. Mercat de Sant Josep de la Boqueria

Acest piață alimentară impresionantă este perfectă pentru cei care doresc să experimenteze gustările și aromele locale. Aici veți găsi totul, de la produse proaspete la delicatese, fructe de mare și dulciuri delicioase.

4. El Corte Inglés

El Corte Inglés este un lanț de magazine de departamente din Spania, iar magazinul lor din Barcelona este unul dintre cele mai mari din Europa. Aici veți găsi totul, de la modă și cosmetice până la mobilier și electronice.

5. Gràcia

Acest cartier boem este plin de magazine mici și buticuri cu produse locale și creații ale designerilor locali. Este locul ideal pentru a descoperi articole unicat și suveniruri autentice.

6. Portal de l’Àngel

Portal de l’Àngel este o stradă pietonală plină de magazine care vând modă, încălțăminte și accesorii la prețuri accesibile. Este un loc perfect pentru cei care doresc să-și completeze garderoba.

7. Maremagnum

Situat lângă portul vechi al Barcelonei, Maremagnum este un centru comercial care oferă o gamă variată de magazine, restaurante și distracții. Este locul ideal pentru cumpărături și relaxare, cu vedere la mare.

Așadar, indiferent dacă sunteți în căutarea modei de lux sau a suvenirurilor autentice, Barcelona are o mulțime de opțiuni de cumpărături pentru toate gusturile. Bucurați-vă de experiența de shopping în timp ce explorați frumusețea și cultura acestui oraș vibrant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *